Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Stefan B. Keller, d. 05-02-2009
Hej Peter
Du skal have mange tak for din hjælp med vores trædrivhuse, vi skal nok sende dig nogle billeder når vi kommer lidt længere. Status på mit og min fars drivhuse er at alle reglar og stolper er fræst og træet er ved at være godt tørt før maling. Jeg har lånt sprøjtemaler udstyr således at det skulle blive en nem sag at få malet træet de 3 gange (1 x grunder og 2 gang maling) før vi begynder at save det til. I weekenden fik vi støbt begge fundamenter så det var 7 m3 beton på en weekend og så var armene lange. Vi brugte 2 blandere så det gik faktisk ret godt. Nu skal vi blot have gang i mureren før vi kan begynde at rejse selve huset. Vi tales/skrives ved. Hilsen Stefan


E-mail:
Skrevet af Tove og Flemming i Hillerød, d. 16-11-2008
Hej Peter.
Hvor er det et flot drivhus du/I har lavet. Vi håber når vi engang bliver efterlønner at kigge forbi og se det,og hilse på dig og din familie.
Og sikke en hjemmeside. Du er en mand der kan dit kram. Vi er stolte af at "have lidt del i dig". Jeg har videresendt dit "link" til Thomas. Han og hans familie bor i Lillestrøm nord for Oslo.
Stort knus til dig og hele din famile.
Kærlig hilsen onkel Flemming og tante Tove.


E-mail:
Skrevet af Wina Fiona, d. 05-11-2008
Det er da det flotteste drivhus jeg har set. Det giver næring til mine havedrømme. Tillykke med det.


E-mail:
Hjemmeside: www.winafiona.dk
Skrevet af din mor, d. 05-10-2008
Hej Peter.

Stor var vores forbavselse, da vi så, vi var kommet med på din hjemmeside. Her havde vi gået og troet, at vi skulle lave drivhus i al ubemærkethed. Til alle jer, som skriver på Peters hjemmeside: Vi har besøgt Peter og Birgittes drivhus flere gange, og kan bekræfte, hvor dejligt det er at opholde sig der. Vi har nydt godt af tomater, peberfrugter, snackpeber m.m. og er blevet så inspireret af det, at vi nu er gået i gang med vores eget. Tak for hjælpen til Peter og Esben.

Kærlig hilsen fra mor og Ole


E-mail:
Skrevet af Inge, d. 03-10-2008
Hej Peter - nu er det vist tid til at sætte nye billeder ind af både planter, drivhus og jeres søde unger. Hils familien - Knus Inge


E-mail:
Skrevet af Bent Christensen, d. 27-09-2008
Hej Peter. Som mange andre, synes jeg du har lavet et flot og inspirerende drivhus. Til foråret skal vi selv igang med at bygge et drivhus. Har du nogle tegninger med mål, som du vil dele ud af?Billedet viser en hytte, vi byggede i foråret 2008, udelukkende af genbrugsmaterialer, selv taget


E-mail:
Skrevet af Heidi Christiansen, d. 18-07-2008
Hejsa,

Surfede lidt rundt på nettet for at finde ideer til hvordan mit kommende drivhus skulle se ud. Kom derfor forbi din hjemmeside og for pokker dit drivhus er lækkert. Er materialerne brugte???
Et dejligt hus som jo også forlænger sommeren
med et par måneder. Fortsat rigtig god fornøjelse
med drivhuset.

Mange hilsner Heidi


E-mail:
Skrevet af Bo Secher, d. 01-05-2008
Flot beskrivelse - og dejligt drivhus!

Jeg kan ikke lige se dimensionerne på det træ du har benyttet?

Det ser ud som om vinduerne er "limet" fast med silikone - uden brug af lister?

Får du tid en dag, ville det være fint med et par nærbilleder af dine tagvinduer - så man kan se konstruktionen.

med venlig hilsen

Bo


E-mail:
Skrevet af Faderen, d. 25-04-2008
Hej Peter, det ser også godt ud på billeder. Jeg glæder mig til, når du engang begynder at lave mindre vægmodeller.


E-mail:
Skrevet af Louise, d. 22-04-2008
Hej Peter
Det ser rigtigt godt ud! Flot hjemmeside og fantastisk drivhus. Håber snart at nyde et glas vin sammen med jer i det!
Knus fra Louise fra Århus


E-mail:
Skrevet af Carsten Thrue, d. 26-03-2008
Jeg surfer som flere andre rundt efter inspiration og faldt over dit rigtig flotte drivhus/orangeri - en super beretning om opførelsen, tak for det!


E-mail:
Skrevet af René, d. 26-03-2008
Meget flot drivhus du har lavet - det ser rigtig godt ud. Ville egentlig også selv have bygget et, men fik så et 9.9 m2 i fødselsdagsgave (ehmmm..)- så de planer må desværre vente. Har dog lavet fundament med Lecra blokke i 60 cm dybde, også med en kant med samme mursten som vores hus, som senere kan genbruges... Kunne godt tænke mig at se flere detaljer fra dit.

Mvh.

René


E-mail:
Skrevet af lone Kruse Jensen, d. 14-03-2008
tusind tak for tilbud om dør. jeg har allerede købt en rigtig flot en fra genbyg. Sikke et flot orangeri, du har lavet. der bliver taget førte spadestik til mit i påsken!!!
mange hilsner Lone


E-mail:
Skrevet af Helle, d. 13-03-2008
Tak for kigget! Super flot drivhus du har bygget. Selv ville jeg gerne bygge bare et lille vægdrivhus, og surfer lidt rundt efter inspiration.
Vil også gerne lave det i træ.... Ha' det godt! ;o)


E-mail: