Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Birgitte Rönfeld, d. 21-03-2010
Jamen da - sikke da en fantastisk hjemmeside. Jeg har 1 drivhus jeg gerne vil bygge sammen med 2 andre som et T og så ville jeg gerne at det skulle mures op samtidig men syntes at der bliver for meget arbejde ud af det - jeg skal da "bare" lave et i træ - det er simpelthent så skønt det du har lavet og en kæmpe inspiration. Jeg har nydt tiden og inspirationen på din hjemmeside. Mange tak for kigget...
Mange hilsner fra Birgitte


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/farmenElbjergvej
Skrevet af Teddi christensen, d. 20-03-2010
Hej
Jeg ville gerne opfordre alle der, ligesom jeg selv, har en stor kærlighed for trædrivhuse til at besøge Bernstoff Slotspark i københavn. De har efter min opfattelse et af de smukkeste drivhuse der er set. Jeg kan i øvrigt oplyse at det ene hus er produceret på snedkeriet i Statsfængslet på Kragskovhede.
Jeg har desvære ikke mulighed for at ligge billeder ind pt. måske det sker senere. I øvrigt går det fantastisk godt med forspiringen, og foråret ser endelig ud som om det har bidt sig fast.
De bedste forårs hilsner Teddi


E-mail:
Skrevet af Dorothy Dragheim, d. 15-02-2010
WOW! Sikke en masse jeg har lært ved at pløje igennem dit website - det er helt fantastisk brugbar! Jeg er imponeret, inspireret og overbevist om at jeg skal blive ved med at overtale min mand til at være med til at bygge et trædrivhus af de vinduer, vi har fået tilovers da vi satte nye vinduer med energiglas i vores havestue i efteråret 2009 og har nu 7 stk. vinduespartier af 160x160 med termoglas i. Jeg vedlægger et billed og vil være meget glad for alle kommentarer/forslag/ideer/råd nogen måtte have. Jeg har et ønske om at der skal være en ca. 40 cm høj grundmur og at gulvet i huset skal være flisebelagt.

De bedste hilsner fra en skotte, der har dog boet i DK i næsten 50 år!


E-mail:
Skrevet af Tom Ueland Bratås, d. 20-01-2010
Hei peter. Takk for sist. Nå har jeg fått anledning til å studere hjemmesiden din, helt supert! Håper det går greit med videre planer. Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan hjelpe til med.

Tom


Hjemmeside: www.nortun.net
Skrevet af Nanny, d. 15-11-2009
Hvor dejligt at se din hjemmeside med din dejlige kolonihave - her på Amager er det hele næsten gået op i fliser og rullegræs -
Skønt at se en ligesindet have !
Tillykke,
mange havehilsner fra mig


Hjemmeside: www.gracejacobsen.dk
Skrevet af Anna, d. 30-08-2009
Hej. Sikken et dejlig drivhus I har. Jeg vil gerne høre meget mere om det tågevanding I har lavet. Har sendt jer en mail.


E-mail:
Hjemmeside: haven-i-sparkaer
Skrevet af john algreen-ussing, d. 14-07-2009
Tak for et inspirerende kig ! Jeg er selv smed, og knapt så ferm til træ, men har mod på at gi' mig i kast med et sådant byggeri. Ganske vist op til eksisterende bindingsværksgavl. Spørgsmål: Hvilken slags glas, og hvilke vilkårlige mål, og hvor har du købt disse ? Og hvilke 'kulisser' er de lagt i ?
Dør? Køber man en terassedør, eller har du osse selv fremstillet den ?
Venlig hilsen, og endnu engang tak for kigget !


E-mail:
Skrevet af Allan, d. 13-07-2009
Tak for en flot hjemmeside som jeg har fundet god inspiration i!

Og tak fordi du linker til min hjemmeside. Det er superpænt af dig. Jeg vil gerne gengælde din gestus så snart jeg finder ud af hvordan jeg selv laver en linkliste på min blog :-)

Mange hilsener
Allan


E-mail:
Hjemmeside: www.selvbyggerdrivhus.dk
Skrevet af Jeanett Petersen, d. 28-05-2009
Hej Peter. For fanden, jeg har sjældent set noget ligende! Hvem der havde en mand med dine evner...Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om tømmer dimentionerne og disse fikse silicone fugede tagvinduer. Mange hilsner og tak for fantastisk inspiration fra Jeanett


E-mail:
Skrevet af René Schau Larsen, d. 25-05-2009
Kanon flot drivhus. Jeg går snart(August) i gang med at bygge mit eget drivhus og du har givet god inspiration og endnu mere blod på tanden for at komme i gang.


E-mail:
Skrevet af Stefan Børgesen Keller, d. 19-05-2009
Hej Peter
Lige en hilsen fra min far og jeg som jo knokler løs med vores to victorianske drivhuse. Vi har fået malet og samlet selve drivhuset samt lavet belægning på gulvene. I øjeblikket vasker vi glas (ca. 400 stk.) til den store guldmedalje og vi regner med at lime glassene i, i Kristi himmelfarts dagene. Jeg har også plantet et par vinstokke så vi er næsten ved målet nu og det bliver super flot. Jeg skal nok få sendt nogle billeder til dig så snart jeg har tid til at samle dem sammen.
Og til jer som går og drømmer… se efter at komme i gang, det er fantastisk!

Mange hilsner Stefan (og farmand)


E-mail:
Skrevet af Signe Hansen, d. 17-05-2009
Hej

Superflot drivhus. Jeg blev forelsket ved første øjekast.

Min kæreste og jeg er meget interesseret i at modtage flere detaljer omkring drivhuset - hvis det muligt - idet vi godt kunne tænke os et lækkert drivhus:-)

Er det muligt at få/købe kopi af tegningerne?


E-mail:
Skrevet af Inger og Bjarne, d. 15-05-2009
Hej Peter!
Lige en hilsen fra Grindsted, vi skal nu hverken have drivhus eller hjemmehjælp, men det jo sjovt at få kontakt med dig på denne her måde, og dit drivhus er under alle omstændigheder flot.
Mange hilsner fra Inger og Bjarne


E-mail:
Skrevet af lotte bilberg, d. 25-04-2009
Hej Peter
Tak for inspiration til videre drømmeri om engang at eje et så dejligt drivhus. Jeg har tilladt mig at at lave et link til din side på sitet Vores kolonihaver - mange der vil sikkert også lade sig inspirere.
Sommerhilsner Lotte.


Skrevet af Lise, d. 03-04-2009
Hej Peter
Har lige læst om dit drivhus i bladet Haven og fik lyst til at besøge din hjemmeside - og sikke da et flot drivhus! Jeg har aldrig selv rigtig haft lyst til at eje sådan et, men jeg kan efterhånden mærke at trangen alligevel begynder at røre på sig - og når man ser jeres drivhus, så vil jeg bare ha' et NU!
Vh Lise


E-mail: