Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jeppe Lind Christensen, d. 22-11-2010
Rigtig Go´side! Fantastisk inspiration - TAK!


Skrevet af kirsten og kim jeppesen, d. 17-09-2010
Hej Peter
Vi følger livet med drivhusene og det tjener som stor inspirationskilde til vort eget, kommende byggeri, der kommer til at forløbe hen over vinteren og det kommende forår. Pt går vi og venter på alle de nødvendige tilladelser.
Hilsen fam. Jeppesen fra Thy.


E-mail:
Skrevet af Ole, d. 05-08-2010
Hej Peter
Jeg vil lige kommentere et par ting ifm vores vægdrivhus. Du ved, jeg købte noget ret vådt trykimprægneret træ sidste forår. I vinter falsede jeg til glas, men det var svært at undgå, at tømmeret vred sig. Da vi rejste huset, måtte vi sætte store vinkelskruer på spærrene for at få dem vredet nogenlunde på plads.
Selvom vi havde lavet en omhyggelig opmåling på afstanden mellem spærrene må vi nu nogle steder justere med stemmejern og fræser, fordi der ikke er plads til glasset. Jeg tror det skyldes vores 'vridninger'.
En anden ting er gavlene. Jeg synes de er blevet meget pæne efter anden gennemmaling, men her må jeg også 'justere'. Jeg har vedlagt et billede, og måske kan man se, at gavlen 'buer' lidt. Jeg synes ikke det skæmmer, men det betyder at første glasrække i taget kommer til at ligge skævt.
Du har selv haft fornøjelsen af min nye kapsav. Med den kan man save 'snært' til, og så banke på plads, Det er det, jeg har gjort med de lodrette inddelinger i gavlen, og selvom jeg ikke synes, jeg har banket ret meget, har det betydet en god cm. midt på gavlspærret. Jeg er nu igang med at 'fræse efter', så glasset kommer til at ligge vandret mellem spærrene.
Inden tredie - og sidste gennemmaling med gori 88, vil jeg lave et ekstra check med et glasstykke, så jeg er helt sikker på, at afstandene er, hvor de skal være.
Nu tager jeg 14 dages ferie, og så skulle glasset helst være sat op.
Mere følger

Hilsen
Ole


E-mail:
Skrevet af john andersson, d. 25-07-2010
Flot og indspirende, jeg vil igang med er drivhus her til efterår forår lidt i den engelske stil.
tak for kigget John fra Sønderborg


E-mail:
Skrevet af Anita Duun Lorentsen, d. 07-07-2010
Hei!
Takk for et inspirerende innblikk i livet som drivhusbygger! Vi håper å få til et selv, men trenger nok profesjonell hjelp. Men takket være din side kan vi finne et som vi kan ta utgangspunkt i.
Ha en fin og blomstrende sommer!
Hilsen fra det kalde nord!


E-mail:
Hjemmeside: www.skaperiet.com
Skrevet af Claus, d. 26-06-2010
Hejsa, det var dit drivhus som startede min grund inspiration, men ellers er vores drivhus ad-hoc projekteret, kig forbi og følg med.


E-mail:
Hjemmeside: http://jowdeet.blogspot.com/
Skrevet af Patrick, d. 21-05-2010
Hey.. Nu har jeg tegnet tegninger og alt var klart.. Men så fik vi besked på vi skulle måle hele grunden op med hvordan huset ligger forhold til grunden(vinkel) Og sådan nogle ting.. hvordan har i andre fået lov? bor i alle på landet så det ikke har nogen betydning..?


E-mail:
Skrevet af Birgitte, d. 12-05-2010
Hej.
Hvor er du bare dygtig.
Mvh.Birgitte


E-mail:
Skrevet af Birgitte Rönfeld, d. 21-03-2010
Jamen da - sikke da en fantastisk hjemmeside. Jeg har 1 drivhus jeg gerne vil bygge sammen med 2 andre som et T og så ville jeg gerne at det skulle mures op samtidig men syntes at der bliver for meget arbejde ud af det - jeg skal da "bare" lave et i træ - det er simpelthent så skønt det du har lavet og en kæmpe inspiration. Jeg har nydt tiden og inspirationen på din hjemmeside. Mange tak for kigget...
Mange hilsner fra Birgitte


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/farmenElbjergvej
Skrevet af Teddi christensen, d. 20-03-2010
Hej
Jeg ville gerne opfordre alle der, ligesom jeg selv, har en stor kærlighed for trædrivhuse til at besøge Bernstoff Slotspark i københavn. De har efter min opfattelse et af de smukkeste drivhuse der er set. Jeg kan i øvrigt oplyse at det ene hus er produceret på snedkeriet i Statsfængslet på Kragskovhede.
Jeg har desvære ikke mulighed for at ligge billeder ind pt. måske det sker senere. I øvrigt går det fantastisk godt med forspiringen, og foråret ser endelig ud som om det har bidt sig fast.
De bedste forårs hilsner Teddi


E-mail:
Skrevet af Dorothy Dragheim, d. 15-02-2010
WOW! Sikke en masse jeg har lært ved at pløje igennem dit website - det er helt fantastisk brugbar! Jeg er imponeret, inspireret og overbevist om at jeg skal blive ved med at overtale min mand til at være med til at bygge et trædrivhus af de vinduer, vi har fået tilovers da vi satte nye vinduer med energiglas i vores havestue i efteråret 2009 og har nu 7 stk. vinduespartier af 160x160 med termoglas i. Jeg vedlægger et billed og vil være meget glad for alle kommentarer/forslag/ideer/råd nogen måtte have. Jeg har et ønske om at der skal være en ca. 40 cm høj grundmur og at gulvet i huset skal være flisebelagt.

De bedste hilsner fra en skotte, der har dog boet i DK i næsten 50 år!


E-mail:
Skrevet af Tom Ueland Bratås, d. 20-01-2010
Hei peter. Takk for sist. Nå har jeg fått anledning til å studere hjemmesiden din, helt supert! Håper det går greit med videre planer. Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan hjelpe til med.

Tom


Hjemmeside: www.nortun.net
Skrevet af Nanny, d. 15-11-2009
Hvor dejligt at se din hjemmeside med din dejlige kolonihave - her på Amager er det hele næsten gået op i fliser og rullegræs -
Skønt at se en ligesindet have !
Tillykke,
mange havehilsner fra mig


Hjemmeside: www.gracejacobsen.dk
Skrevet af Anna, d. 30-08-2009
Hej. Sikken et dejlig drivhus I har. Jeg vil gerne høre meget mere om det tågevanding I har lavet. Har sendt jer en mail.


E-mail:
Hjemmeside: haven-i-sparkaer
Skrevet af john algreen-ussing, d. 14-07-2009
Tak for et inspirerende kig ! Jeg er selv smed, og knapt så ferm til træ, men har mod på at gi' mig i kast med et sådant byggeri. Ganske vist op til eksisterende bindingsværksgavl. Spørgsmål: Hvilken slags glas, og hvilke vilkårlige mål, og hvor har du købt disse ? Og hvilke 'kulisser' er de lagt i ?
Dør? Køber man en terassedør, eller har du osse selv fremstillet den ?
Venlig hilsen, og endnu engang tak for kigget !


E-mail: