Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Højer Larsen, d. 11-05-2011
Jeg vil også gerne bidrage med billeder af mit hjemmelavede driv(e) hus. Det er 12 kantet og fremstillet af egetræ, som jeg selv har skåret op på mit savværk.
Jeg har valgt ikke at lave glastag, da det er min erfaring, at der så bliver alt for varmt i huset midt sommer. Nu er det så spændende, om paptaget forhindrer det, og at det, som jeg håber på, vil holde på varmen, så der ikke bliver for koldt om natten.
Huset skal bruges både som drivhus, og som "drivehus"


E-mail:
Skrevet af JowDeet., d. 10-05-2011
Hejsa
Rart at se billeder igen. Vores er bygget med konstant ventilation i toppen. Og i vinters var det ingen problemer med sne inder i drivhuset, og sidste år var høsten også fin, det håber vi så på igen i år.

Så jeg har nu kun et problem tilbage, det skyldes at mine spor til glasset er for dybe så glaslisterne falder ud, men jeg må finde nogle krafitgere.


Hjemmeside: http://jowdeet.blogspot.com/search/label/tr%C3%A6drivhus
Skrevet af Anne Hjælmsø, d. 13-04-2011
Mit 30 år gamle drivhus er vist skævt. Hver gang det stormer, blæser der ruder ud. I dag har jeg fået tre helt nye af plexiglas. Man kan ikke se forskel, man kan selv save dem til i den rette størrelse - og skulle de blive blæst ud, så vil det ikke medføre glasskår i mine frodige bede, og de kan genplaceres.


E-mail:
Hjemmeside: www.annehjaelmsoe.dk
Skrevet af Tove Schatvet-Riisager, d. 26-03-2011
Det er da bare HELT utroligt herligt, dit drivhus, GID jeg havde haft sådan en dejlig energi!...Jeg har et købedrivhus, og i fjor var dets første forsøgssommer. Nu vil jeg så gerne finde ud af, hvordan lave bund til myrernes mishag, da de flyttede ind straks efter planterne, de BIDER mig!!!!det er ret slemt.


E-mail:
Skrevet af Nina, d. 28-02-2011
Hej, jeg kom forbi siden da jeg kiggede efter drivhus som jeg drømmer om. Har egentlig planlagt at købe en færdigt, men når man ser dit fantastiske resultat så kan man næsten ikke få sig selv til at nøjes med et ALU... Tak for kigget.E-mail:
Skrevet af Sanne O., d. 27-02-2011
WOW ! sikke et drivhus. Drømmer også om sådan et stort flot trædrivhus. Men har for længst indset at jeg nok må "nøjes" med min 2 små alu-huse. Dem er jeg til gengæld også rigtig glad for.
Tak for kikket på din en skønne hjemmeside.

Mange havehilsener Sanne O.


Hjemmeside: http://www.dagliljehaven.dk
Skrevet af Jesper Legarth, d. 27-01-2011
Jeg fandt for ca. et års tid siden inspiration her på denne side til at bygge et drivhus til min kone. Resultatet ses her.


E-mail:
Skrevet af Jeppe Lind Christensen, d. 22-11-2010
Rigtig Go´side! Fantastisk inspiration - TAK!


Skrevet af kirsten og kim jeppesen, d. 17-09-2010
Hej Peter
Vi følger livet med drivhusene og det tjener som stor inspirationskilde til vort eget, kommende byggeri, der kommer til at forløbe hen over vinteren og det kommende forår. Pt går vi og venter på alle de nødvendige tilladelser.
Hilsen fam. Jeppesen fra Thy.


E-mail:
Skrevet af Ole, d. 05-08-2010
Hej Peter
Jeg vil lige kommentere et par ting ifm vores vægdrivhus. Du ved, jeg købte noget ret vådt trykimprægneret træ sidste forår. I vinter falsede jeg til glas, men det var svært at undgå, at tømmeret vred sig. Da vi rejste huset, måtte vi sætte store vinkelskruer på spærrene for at få dem vredet nogenlunde på plads.
Selvom vi havde lavet en omhyggelig opmåling på afstanden mellem spærrene må vi nu nogle steder justere med stemmejern og fræser, fordi der ikke er plads til glasset. Jeg tror det skyldes vores 'vridninger'.
En anden ting er gavlene. Jeg synes de er blevet meget pæne efter anden gennemmaling, men her må jeg også 'justere'. Jeg har vedlagt et billede, og måske kan man se, at gavlen 'buer' lidt. Jeg synes ikke det skæmmer, men det betyder at første glasrække i taget kommer til at ligge skævt.
Du har selv haft fornøjelsen af min nye kapsav. Med den kan man save 'snært' til, og så banke på plads, Det er det, jeg har gjort med de lodrette inddelinger i gavlen, og selvom jeg ikke synes, jeg har banket ret meget, har det betydet en god cm. midt på gavlspærret. Jeg er nu igang med at 'fræse efter', så glasset kommer til at ligge vandret mellem spærrene.
Inden tredie - og sidste gennemmaling med gori 88, vil jeg lave et ekstra check med et glasstykke, så jeg er helt sikker på, at afstandene er, hvor de skal være.
Nu tager jeg 14 dages ferie, og så skulle glasset helst være sat op.
Mere følger

Hilsen
Ole


E-mail:
Skrevet af john andersson, d. 25-07-2010
Flot og indspirende, jeg vil igang med er drivhus her til efterår forår lidt i den engelske stil.
tak for kigget John fra Sønderborg


E-mail:
Skrevet af Anita Duun Lorentsen, d. 07-07-2010
Hei!
Takk for et inspirerende innblikk i livet som drivhusbygger! Vi håper å få til et selv, men trenger nok profesjonell hjelp. Men takket være din side kan vi finne et som vi kan ta utgangspunkt i.
Ha en fin og blomstrende sommer!
Hilsen fra det kalde nord!


E-mail:
Hjemmeside: www.skaperiet.com
Skrevet af Claus, d. 26-06-2010
Hejsa, det var dit drivhus som startede min grund inspiration, men ellers er vores drivhus ad-hoc projekteret, kig forbi og følg med.


E-mail:
Hjemmeside: http://jowdeet.blogspot.com/
Skrevet af Patrick, d. 21-05-2010
Hey.. Nu har jeg tegnet tegninger og alt var klart.. Men så fik vi besked på vi skulle måle hele grunden op med hvordan huset ligger forhold til grunden(vinkel) Og sådan nogle ting.. hvordan har i andre fået lov? bor i alle på landet så det ikke har nogen betydning..?


E-mail:
Skrevet af Birgitte, d. 12-05-2010
Hej.
Hvor er du bare dygtig.
Mvh.Birgitte


E-mail: