Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Michael Toft Højris, d. 08-02-2013
Hej
Jeg har prøvet at kigge på hvilken maling du har anvendt til dit træværk. Her tænker jeg på en god solid grundbehandling og hvilken maling der kommer yderst. Kan du øse lidt ud af dine erfaringer ?E-mail:
Skrevet af Kirsten, d. 19-01-2013
Hej.
Skal i gang her i foråret med at bygge vægdrivhus med anvendelse af genbrugsglas, og derfor ledte jeg efter noget om hældning på tag. Fandt denne site, men vil gerne stille nogle spørgsmål til Mor og Oles vægdrivhus.
Kan du skabe kontakt?
På forhånd TAK.
M.v.h. Kirsten Assens


E-mail:
Skrevet af Jørn Madsen, d. 01-01-2013
flot hjemmeside her er lidt til inspiration. Går lidt med nogle tanker om at lave en lille tilbygning til vores hus i form af et orangeri


E-mail:
Skrevet af Jørn Madsen, d. 01-01-2013
flot hjemmeside her er lidt til inspiration. Går lidt med nogle tanker om at lave en lille tilbygning til vores hus i form af et orangeri


E-mail:
Skrevet af grethe, d. 03-12-2012
tak for kikket går selv i tanker om at lave et orangeri af genbrugsmaterialer eller køb af et...så tak for en rigtig god hjemmeside. du er velkommen til at kik på min blog...plateauetblogspot.com


E-mail:
Hjemmeside: plateauetblogspot.com
Skrevet af Carina T. Beier, d. 04-11-2012
Super flot resultat, som uden tvivl, kommer til at være til stor inspiration, når vi skal igang mde at bygge vores. Skal dog først lige have bygget et nyt stuehus. Fin fin hjemmeside.


E-mail:
Skrevet af Ajs fra Sejs, d. 06-09-2012
Hej
Faldt over din side forleden, da jeg skulle bruge info vedr. en rygningsliste til mit eget træ drivhus. Nu er jeg endelig blevet færdig med mit drivhusprojekt og har skrevet en blog om det på: www.ajsfrasejs.dk - kig forbi. Sjovt at læse om hvordan du har grebet tingene an og flot resultat.
Mvh. Ajs fra Sejs


E-mail:
Hjemmeside: www.ajsfrasejs.dk
Skrevet af Ditte Andresen, d. 01-08-2012
Hej super god hjemme side, jeg er jævnligt forbi dem for at hente inspiration. Vil du være behjælpelig med en kotakt til, dem der har lavet "vægdrivhuset hos mor og Ole". på forhånd tak. Ditte Andresen
E-mail:
Skrevet af Claus Dalby, d. 12-07-2012
Kære blogindehaver - mon I vil kontakte mig på claus@klematis.dk

Jeg skriver på en ny bog om drivhuse.

Dbh Claus


E-mail:
Hjemmeside: www.clausdalby.dk
Skrevet af Tina, d. 30-04-2012
FANTASTISK SIDE :)


Skrevet af Peer, d. 28-12-2011
Jeg vil gerne i kontakt med drivhus Fra Olsker, Bonholm, har du et tlf. nr. ?


E-mail:
Skrevet af Brian Juul, d. 02-08-2011
Sofus fra Mors har bygget et meget interessant ottekantet drivhus - er det muligt at få etableret en kontakt?


E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 12-06-2011
fantastisk drivhus du har bygget!!! flot flot flot!


Hjemmeside: rikketankestrejf.blogspot.com
Skrevet af Gorm, d. 06-06-2011
Kom lige forbi, og vil da ikke gå uden at skrive i gæstebogen :-)


Hjemmeside: www.huggehuset.dk
Skrevet af Lars Øster, 41291142, d. 24-05-2011
Kære Trædrivhuset.

Vi er classical Orangeries og er et dansk firma der repræsenterer den egelske tradition indenfor orangerier, consevatories og originale engelske vækstshuse.
Vi er agenter for Alitex greenhouses samt 3 firmaer der udfører arkitektegnede orangerier og conservatories for vore kunder i Skandinavien.
Hvis i skulle støde på en kunde der ønsker alle de victorianske væksthuses dyder med undtagelse af vedligehold så er vi et godt valg - se vor hjemmeside herunder - vi kunne godt tænke os og blive linket op på din smukke hjemmeside - vi kan tilbyde vore danske kunder et ægte stykke engelsk livsstil opført under danske byggebetingelser.


E-mail:
Hjemmeside: www.classicalorangeries.com