Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen eller sende dem til Mrbuck001@gmail.com Så kan jeg sætte dem på hjemmesiden til inspiration for andre.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ditte Andresen, d. 01-08-2012
Hej super god hjemme side, jeg er jævnligt forbi dem for at hente inspiration. Vil du være behjælpelig med en kotakt til, dem der har lavet "vægdrivhuset hos mor og Ole". på forhånd tak. Ditte Andresen
E-mail:
Skrevet af Claus Dalby, d. 12-07-2012
Kære blogindehaver - mon I vil kontakte mig på claus@klematis.dk

Jeg skriver på en ny bog om drivhuse.

Dbh Claus


E-mail:
Hjemmeside: www.clausdalby.dk
Skrevet af Tina, d. 30-04-2012
FANTASTISK SIDE :)


Skrevet af Peer, d. 28-12-2011
Jeg vil gerne i kontakt med drivhus Fra Olsker, Bonholm, har du et tlf. nr. ?


E-mail:
Skrevet af Brian Juul, d. 02-08-2011
Sofus fra Mors har bygget et meget interessant ottekantet drivhus - er det muligt at få etableret en kontakt?


E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 12-06-2011
fantastisk drivhus du har bygget!!! flot flot flot!


Hjemmeside: rikketankestrejf.blogspot.com
Skrevet af Gorm, d. 06-06-2011
Kom lige forbi, og vil da ikke gå uden at skrive i gæstebogen :-)


Hjemmeside: www.huggehuset.dk
Skrevet af Lars Øster, 41291142, d. 24-05-2011
Kære Trædrivhuset.

Vi er classical Orangeries og er et dansk firma der repræsenterer den egelske tradition indenfor orangerier, consevatories og originale engelske vækstshuse.
Vi er agenter for Alitex greenhouses samt 3 firmaer der udfører arkitektegnede orangerier og conservatories for vore kunder i Skandinavien.
Hvis i skulle støde på en kunde der ønsker alle de victorianske væksthuses dyder med undtagelse af vedligehold så er vi et godt valg - se vor hjemmeside herunder - vi kunne godt tænke os og blive linket op på din smukke hjemmeside - vi kan tilbyde vore danske kunder et ægte stykke engelsk livsstil opført under danske byggebetingelser.


E-mail:
Hjemmeside: www.classicalorangeries.com
Skrevet af Torben Højer Larsen, d. 11-05-2011
Jeg vil også gerne bidrage med billeder af mit hjemmelavede driv(e) hus. Det er 12 kantet og fremstillet af egetræ, som jeg selv har skåret op på mit savværk.
Jeg har valgt ikke at lave glastag, da det er min erfaring, at der så bliver alt for varmt i huset midt sommer. Nu er det så spændende, om paptaget forhindrer det, og at det, som jeg håber på, vil holde på varmen, så der ikke bliver for koldt om natten.
Huset skal bruges både som drivhus, og som "drivehus"


E-mail:
Skrevet af JowDeet., d. 10-05-2011
Hejsa
Rart at se billeder igen. Vores er bygget med konstant ventilation i toppen. Og i vinters var det ingen problemer med sne inder i drivhuset, og sidste år var høsten også fin, det håber vi så på igen i år.

Så jeg har nu kun et problem tilbage, det skyldes at mine spor til glasset er for dybe så glaslisterne falder ud, men jeg må finde nogle krafitgere.


Hjemmeside: http://jowdeet.blogspot.com/search/label/tr%C3%A6drivhus
Skrevet af Anne Hjælmsø, d. 13-04-2011
Mit 30 år gamle drivhus er vist skævt. Hver gang det stormer, blæser der ruder ud. I dag har jeg fået tre helt nye af plexiglas. Man kan ikke se forskel, man kan selv save dem til i den rette størrelse - og skulle de blive blæst ud, så vil det ikke medføre glasskår i mine frodige bede, og de kan genplaceres.


E-mail:
Hjemmeside: www.annehjaelmsoe.dk
Skrevet af Tove Schatvet-Riisager, d. 26-03-2011
Det er da bare HELT utroligt herligt, dit drivhus, GID jeg havde haft sådan en dejlig energi!...Jeg har et købedrivhus, og i fjor var dets første forsøgssommer. Nu vil jeg så gerne finde ud af, hvordan lave bund til myrernes mishag, da de flyttede ind straks efter planterne, de BIDER mig!!!!det er ret slemt.


E-mail:
Skrevet af Nina, d. 28-02-2011
Hej, jeg kom forbi siden da jeg kiggede efter drivhus som jeg drømmer om. Har egentlig planlagt at købe en færdigt, men når man ser dit fantastiske resultat så kan man næsten ikke få sig selv til at nøjes med et ALU... Tak for kigget.E-mail:
Skrevet af Sanne O., d. 27-02-2011
WOW ! sikke et drivhus. Drømmer også om sådan et stort flot trædrivhus. Men har for længst indset at jeg nok må "nøjes" med min 2 små alu-huse. Dem er jeg til gengæld også rigtig glad for.
Tak for kikket på din en skønne hjemmeside.

Mange havehilsener Sanne O.


Hjemmeside: http://www.dagliljehaven.dk
Skrevet af Jesper Legarth, d. 27-01-2011
Jeg fandt for ca. et års tid siden inspiration her på denne side til at bygge et drivhus til min kone. Resultatet ses her.


E-mail: